МОДЕЛИ на Dacia | НОВИНИ ЗА Dacia | ИСТОРИЯ НА Dacia

Снимки: Duster No Limit е готов за планинското „Пайс Пийк” в Колорадо Duster No Limit е готов за планинското „Пайс Пийк” в Колорадо

Румънския производител Dacia, който е дъщерна фирма на Renault, представи рали автомобила Duster No Limit. Състезателната версия на принципно градската джипка ще участва в свободния клас на планинскот... вижте още »
Снимки: Румънците пускат кросоувъра Duster Румънците пускат кросоувъра Duster

След като разкри версията на SUV модела, предназначена за ледената надпревара Trophée Andros, сега от компанията показват шосейния Duster. Dacia е марка собственост на Renault с ще произвежда D... вижте още »
Снимки: Dacia представя Duster SUV на лед Dacia представя Duster SUV на лед

Dacia, която част от групата на Renault, разпространи няколко снимки и официални технически данни за новият кросоувър Duster. Фотографиите разкриват модел, предназначен за ледена надпревара, който ще ... вижте още »
Снимки: Dacia разкри първият си SUV Dacia разкри първият си SUV

Благодарение на член от официалния Dacia форум в Румъния, ние разполагаме и с първите снимки на бъдещия SUV модел на компанията. Доколкото виждаме от изображенията, ексклузивното предложение от Dacia ... вижте още »
Снимки: Първи образи на серийния Dacia Duster Първи образи на серийния Dacia Duster

След като представиха концептуалния модел, румънците вече работят и върху серийната версия на първият SUV на марката - Duster. Има голяма вероятност новият всъдеход да дебютира следващата година на ав... вижте още »
Снимки: Dacia представи Sandero Stepway Dacia представи Sandero Stepway

Утре автомобилния салон в Барселона (Испания) отваря врати. Dacia реши там да направи официалната премиера на новият им малък кросоувър Sandero Stepway. Днес автопроизводителя разпространи първи офици... вижте още »
Снимки: Renault/Dacia Sandero 1.4 LPG под 6,000 евро Renault/Dacia Sandero 1.4 LPG под 6,000 евро

Автопроизводителят реши цената на Sandero с новия му двигател (1,4 LPG) да бъде малко по 6,000 евро. Тази цена ще бъде за пазара във Франция. Новия мотор ще възпроизвежда 75 конски сили (55 кВт), а ем... вижте още »
Снимки: Dacia с концептуален кросоувър Dacia с концептуален кросоувър

На автомобилния салон в Женева една от най-интересните премиери ще бъде първият кросоувър в историята на румънската Dacia. Това ще бъде концепция, която ще стои в основата на бъдеща серийна версия, ко... вижте още »
Марка:
Модел:
Мощност:
Тип двигател:
Година(от):
Година(до):
Цена(от):
Цена(до):
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ